Spaghetti Aglio e Olio
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Spaghetti Aglio e Olio. Jedna porcja zawiera 1532 kalorii, 48g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.69 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz spaghetti, oliwę z oliwek, ser parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili), Spaghetti Aglio e Olio, oraz Spaghetti Aglio e Olio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować spaghetti we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 12 protokół.
Odcedzić i przelać do miski makaronu.
Połączyć czosnek i oliwę z oliwek na zimnej patelni. Gotować na średnim ogniu, aby powoli grzać czosnek, o 10 protokół. Zmniejszyć ciepło do średnio niskiego, gdy oliwa z oliwek zaczyna bąbelkować. Gotować i mieszać, aż czosnek będzie złoty kolor, o innym 5 protokół.
Wymieszaj płatki czerwonej papryki, czarnego pieprzu i soli do makaronu.
Wlać oliwę z oliwek i czosnek, posypać natką włoskiej pietruszki i połową sera Parmigiano-Reggiano; mieszać do połączenia.
Makaron podawać z pozostałym serem Parmigiano-Reggiano.