Soy Beurre Blanc

Soy Beurre Blanc
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj sojowy Beurre Blanc. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Mieszanka wina, sos sojowy, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Beurre Blanc, Beurre Blanc, oraz Beurre Blanc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu rozpuścić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Dodaj wino, ocet, ziarna pieprzu, i sos sojowy, doprowadzić do duszenia, i gotować, aż płyn jest syropy i zredukowane do około 1/4 szklanki, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Odcedzić płyn przez sitko o drobnej siatce, wyrzucić szalotkę i powrócić płyn do patelni. Powrót do średnio-niskie ciepło i doprowadzić do niskiego gotować, pozwalając ciecz do zmniejszenia nieco więcej. Podczas ubijania stale, powoli dodawać około 3/4 kostek zimnego masła, kilka na raz, aż do zemulgowania. Wyłączyć ogień i kontynuować ubijanie, powoli dodając pozostałe kostki masła; ubijać bardzo dobrze, aż będą gęste i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Użyj natychmiast lub przechowuj w rozgrzanej butelce termosu lub przykrytej szklaną miską nad ciepłą wodą, aż będzie gotowa do podania. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn