Southwestern Shepherd ' s Pie
Southwestern Shepherd ' s Pie jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 28g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka Jalapeno, masło, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Southwestern Shepherd ' s Pie, oraz Southwestern Sweet Potato Shepherd ' s Pie.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku overmedium ciepła.
Dodać cebulę i paprykę; gotować, mieszając, przez10 minut.
Dodać czosnek i jalapeño; gotować przez 2 minuty. Rodzynki do średniej wysokości; dodaj beefand brązowy przez 5 minut.
Dodać pastę pomidorową i przyprawy; gotować, mieszając, przez 2 minuty.
Dodaćpomidory; gotować na wolnym ogniu, aż płynnie zmniejszy się, 15 minut.
Dodaj kukurydzę, fasolę i 4 łyżki kolendry. Spooninto naczynie do pieczenia 9x9 cali.
Słodkie ziemniaki umieścić w asaucepan z wodą do przykrycia.Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień iosimmer przez 30 minut.
Odcedzić; rozgnieść z masłem i mlekiem.
Rozprowadzić zacieru na mieszaninie mięsa.
Piec w piekarniku 400 ° F do 30 minut.