Southwestern Chicken Scaloppine
Southwestern Chicken Scaloppine jest bezmleczne danie główne. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 31g białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sok z limonki, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Southwestern Chicken Scaloppine, Scaloppine Z Kurczaka, oraz Scaloppine Z Kurczaka.
Instrukcje
Między kawałkami folii lub papieru woskowanego umieść połowę piersi kurczaka gładką stroną w dół; delikatnie Funt płaską stroną młotka do mięsa lub wałka do ciasta, aż do grubości około 1/4 cala. Powtórz z pozostałym kurczakiem.
W razie potrzeby pokroić kurczaka na mniejsze kawałki.
W płytkim naczyniu wymieszaj mąkę, kminek i sól. Kurczaka posmarować mieszanką mąki. Rezerwy 1 łyżeczka mieszanki mąki.
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 3 do 5 minut z każdej strony lub aż złoty kolor i nie różowy w środku.
Usuń kurczaka z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
W małej misce, wymieszać zarezerwowane 1 mieszankę mąki łyżeczki do bulionu. Stopniowo mieszaj mieszankę bulionu i sosem z czerwonej papryki na patelnię.
Podgrzać do wrzenia; wymieszać sok z limonki i kolendrę.