Southern Joy " tarta brzoskwiniowo-Pralinowa

Southern Joy
Southern Joy " tarta brzoskwiniowo-Pralinowa wymaga mniej więcej 1 godzina i 17 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz przetwory brzoskwiniowe, cukier granulowany, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Pralinowe Z Orzechów Południowych, Southern Praline Pecan Cake, oraz Brzoskwiniowe bombki Pralinowe z syropem brzoskwiniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki przetworzyć w robocie kuchennym, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać 2 szklanki mąki tortowej. Proces, dodając dodatkową mąkę, 1 łyżkę na raz, w razie potrzeby, aż ciasto utworzy kulkę. Kształt ciasta na 6-calowy dysk; owinąć w papier woskowy i schłodzić 50 minut lub do twardego, ale nadal plastyczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
Pokryj 10-calową patelnię z wyjmowanym dnem i 1-calowymi bokami za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Usuń papier woskowy z ciasta i naciśnij na dno i 1/2 cala w górę boków przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Piec w 350 przez 35 minut lub do złotego koloru. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjąć na półmisek.
7
Żółtka umieścić w małej misce; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Połącz 6 łyżek cukru granulowanego, 1/4 szklanki masła i sok z cytryny w małym rondlu. Gotować, stale ubijając, na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Zdjąć z ognia. Stopniowo ubijaj około jednej czwartej gorącej mieszaniny na żółtka; dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Miejsce na średnim ogniu; gotować, ubijając stale, 2 do 3 minut lub tylko do zgęstnienia. Przykryć twarogiem cytrynowym; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Połącz pekan i następne 3 składniki na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Umieść na średnim ogniu; gotuj, ciągle mieszając, aż cukier się roztopi i mieszanina będzie bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
13
Wlać jedną warstwę na papier woskowy; całkowicie ostudzić. Ostrożnie usuń papier woskowy i rozbij na małe kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
14
Rozłóż twarożek cytrynowy cienką warstwą na dnie Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
15
Dobrze osuszyć plastry brzoskwini i osuszyć papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
16
Konfitury umieścić w średniej misce. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 20 sekund lub tylko do ciepłego; zacieru konserwuje widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
17
Dodać plastry brzoskwini, mieszając do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
18
Ułóż plastry brzoskwini w okrągły wzór na twarogu cytrynowym. Pozostałe w dnie miseczki przetwory delikatnie posmaruj plasterkami brzoskwini. Górne plastry brzoskwini z mieszanką pralin, lekko umieszczając w środku tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
PrzetworyPrzetwory
PralinyPraliny
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
19
Dekorować, w razie potrzeby.
20
Podawać natychmiast. Przechowywać w lodówce.
21
Wskazówka: wybierz jędrne, dojrzałe świeże brzoskwinie. Jeśli używasz mrożonych brzoskwiń, upewnij się, że brzoskwinie są całkowicie rozmrożone i dobrze osuszone. Miękkie, bardzo dojrzałe brzoskwinie wytwarzają niepożądaną ilość soku na tej tarcie, która zakłóca teksturę twarogu cytrynowego. Ostrożnie Uruchom cienki ostry nóż między dnem patelni i ciasta, aby zwolnić dno patelni. Dżem brzoskwiniowy można zastąpić konfiturami brzoskwiniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury BrzoskwinioweKonfitury Brzoskwiniowe
Lemon CurdLemon Curd
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimocno zapakowany jasnobrązowy cukiermocno zapakowany jasnobrązowy cukier596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło pokrojone na kawałkimasło pokrojone na kawałki1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło zmiękczonemasło zmiękczone4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprzesiana mąka tortowaprzesiana mąka tortowa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ciemny syrop kukurydzianyciemny syrop kukurydziany1Duże(Keebler)(Keebler)2żółtka jajżółtka jaj596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania6(zima)barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikonfitury brzoskwiniowekonfitury brzoskwiniowe454Orzechy dowolne (posiekane)kubki pokrojone, obrane świeże brzoskwinie lub 1 opakowanie mrożonych plastrów brzoskwini, rozmrożone (2 szklanki)kubki pokrojone, obrane świeże brzoskwinie lub 1 opakowanie mrożonych plastrów brzoskwini, rozmrożone (2 szklanki)1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigrubo posiekane orzechy pekangrubo posiekane orzechy pekan11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDekoracja: bita śmietana słodzonaDekoracja: bita śmietana słodzona

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 17 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn