Southern Eggs En Cocotte
Southern Eggs En Cocotte może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 26g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz jaja rolnicze, polenta oczywiście, świeżo popękany pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Eggs en Cocotte, Jajka en Cocotte z kuskusem, oraz Jajka pieczone en Cocotte z bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Gotować kiełbasę na patelni na średnim ogniu, aż gotowane przez.
Kiełbasę wyjąć na papierowy ręcznik, aby osuszyć. Użyj wytopionego tłuszczu kiełbasy, aby posmarować 4 duże pojedyncze ramekiny (zapiekane naczynia lub pojedyncze żeliwne garnki też działają) i ułóż je na obramowanej tacy z blachy.
W dużym rondlu, na średnim ogniu, doprowadzić wodę i pół na pół do wrzenia i doprawić solą, do smaku. Szybko ubić kaszę. Kontynuuj ubijanie, wracając do wrzenia, około 5 do 7 minut. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż gęste i kremowe, często mieszając, o 20 protokół. W razie potrzeby doprawić pieprzem i solą.
Ugotowaną kaszę podzielić między przygotowane dania do pieczenia, a każdą z nich polać gotowaną kiełbasą i startym serem. Zrobić divot z tyłu łyżką do sera i kiełbasy z dodatkiem kaszy. Rozbij jajka, 1 na raz, do małej miski i top ramekins z jaj.
Piec, aż białka są prawie, ale nie w pełni ustawić, około 10 do 15 minut. Dla bardziej dobrze zrobione jajka, piec, aż białka są ustawione.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.