Soupe au Pistou
Soupe au Pistou może być tylko zupa szukasz. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 404 kalorie, 10g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Jeśli masz cebulę, czosnek, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Soupe au Pistou, Soupe au Pistou, oraz Soupe au Pistou.
Instrukcje
W dużym garnku podgrzać 2 łyżki oleju na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać cebulę i marchew i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Dodać cukinię, fasolkę szparagową, 3/4 łyżeczki soli, i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 minut dłużej.
Dodać ziemniaki, pomidory, bulion i wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Dodać fasolę, makaron i 1 łyżeczkę soli. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie i makaron zostanie ugotowany, o 10 minut dłużej.
Tymczasem w blenderze lub robocie, przecier czosnek, bazylia i pozostałe 4 łyżki oleju i 1/4 łyżeczki soli. Wymieszać 1/4 szklanki tego pistou do zupy.
Zupę podawać z pozostałym pistou.
Rekomendacja wina: dobry niemiecki riesling przetnie bogactwo zupy i odświeży podniebienie swoim żywym smakiem. Spróbuj wina kabinett lub sptlese, najlepiej halbtrocken (na suchej stronie).