Soupe a l ' oignon au Fromage (francuska zupa cebulowa)

Soupe a l ' oignon au Fromage (francuska zupa cebulowa) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 489 kalorii, 25g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, cebulę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Soupe A L ' Oignon (Francuska Zupa Cebulowa), Francuska zupa cebulowa (Soupe à l ' oignon Gratinée), oraz Soupe À l ' oignon Gratinée dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym czajniku gotować cebulę na maśle na umiarkowanym ogniu, często mieszając, przez 40 minut, lub aż będą złote.
Posypać cebulę mąką i gotować mieszaninę, mieszając, przez 3 minuty.
Dodawać bulion powoli, ciągle mieszać zupę, aż dojdzie do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 20 minut. Zupę doprawiamy solą i pieprzem. W każdej z 6 podgrzanych miseczek do zupy umieścić 2 plastry tostów, każdy tost wyłożyć 1 łyżką Gruyère i polać tostami zupę. (Aby służyć zupa cebulowa gratiné, ułóż 12 tostów na dnie ognioodpornej zapiekanki, stos każdy z nich z 1 łyżką Gruyère i gotować go pod rozgrzanym brojlerem o 4 cale od ognia przez 3 minuty, lub aż ser topi się i bulgotanie.)