Soufflés Roquefort
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sufletów z Roquefort. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 288 kalorii, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ser roquefort, szczypiorek, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Suflety ze szpinakiem i Roquefortem, Makaron Roquefort, oraz Cheeseburgery Roquefort dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło cztery 1-szklanki ramekins i płaszcz każdy z 1 łyżką startego Parmigiano.
W średnim rondlu roztopić 2 łyżki masła.
Dodaj mąkę i gotuj na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę, stale ubijając.
Dodać mleko, sól i cayenne i gotować, ubijanie, aż bardzo gęsty i bulgotanie, o 2 protokół. Zeskrobać mieszaninę do dużej miski i ubić w Roquefort i pozostałe 1/4 szklanki startego Parmigiano.
Ubić żółtka i szczypiorek.
W innej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka do uzyskania jędrnych szczytów. Złóż ubite białka do mieszanki serowej, aż nie pozostaną smugi.
Wlać mieszaninę do ramekinów, wypełniając je trzy czwarte drogi; ustawić ramekiny na blasze do pieczenia.
Piec suflety przez około 20 minut, aż będą nadmuchane i złociste.
Układamy suflety na talerzach i od razu podajemy.