Soufflé Squasha Zimowego

Soufflé Squasha Zimowego
Soufflé Winter Squash może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, grubo szwajcarski ser, cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest idealny do Zima. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Souffle Bake Winter Squash, Soufflé z dynią zimową i zielenią, oraz Soufflé Z Dynią Zimową Z Pieczonym Czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obficie masło 2-quart płytkie ceramiczne lub szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Roztopić masło (3 łyżki stołowe) w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi, następnie dodać mąkę i gotować zasmażkę, ubijając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać mleko w wolnym strumieniu i gotować, ubijając, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Ubij w squasha, ser, brązowy cukier, sól, cayenne i gałkę muszkatołową do połączenia (mieszanina może nie być całkowicie gładka), a następnie przenieść do dużej miski i ubić żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
SerSer
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ubij białka ze szczyptą soli w innej misce za pomocą elektrycznego miksera, aż po prostu utrzymają sztywne szczyty. Złóż jedną czwartą białek w mieszaninę do squasha, aby rozjaśnić, a następnie złóż pozostałe białka delikatnie, ale dokładnie. Łyżka do naczynia do pieczenia i piec, odkryte, 15 minut. Luźno przykryć wierzch folią i piec do puffed, złoty brąz, i po prostu ustawić, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Podawać natychmiast, ze świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn