Soubise Wędzono-Cebulowy
Soubise z wędzoną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis służy 25. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz gałkę muszkatołową, ser gruyère, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Żółta Rzepa Soubise, Ugotuj książkę: makaron z serem z Soubise, oraz Warzywa z masłem w sosie soubise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmontować palacza przez rozłożenie 1/2 filiżanki małe, suche wióry twardego drewna na dnie palacza, a następnie umieścić tacę ociekową i stojak bezpośrednio na wióry. (Do jury-rig palacza, linii wok lub jednorazowego aluminium do pieczenia patelni z folii heavy-duty i rozprowadzić z suchych wiórów drewnianych; top z kolejną warstwą folii złapać kapie i stojak. Przykryj wok lub patelnię szczelnie pokrywką lub arkuszem folii.)
Umieść arkusz folii na stojaku dla palaczy; otwory poke na całym. W dobrze wentylowanym miejscu Ustaw palacza na wysokim ogniu. Gdy dym unosi się ze wszystkich stron, rozłóż cebulę na folii. Przykryj i zapal przez 45 sekund.
W rondlu z wrzącą wodą gotować ryż przez 3 minuty; odcedzić. W emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną.
Dodać ryż, śmietanę i gałkę muszkatołową i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec, aż cebula będzie miękka, 30 protokół. Zwiększ temperaturę piekarnika do 40
Ser wymieszać z cebulą i piec przez 5 minut. Doprawić solą i pieprzem, udekorować szczypiorkiem.