Sos Żurawinowy

Sos Żurawinowy
Sos żurawinowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 87 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz żurawinę, sok pomarańczowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Upiorna Panna Cotta z sosem upiornym (Panna Cotta z sosem żurawinowo-pomarańczowym), Sos Żurawinowy, oraz Sos Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej wielkości rondlu na średnim ogniu rozpuścić cukier w soku pomarańczowym. Żurawinę wymieszać i gotować, aż żurawina zacznie pękać (około 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
CukierCukier
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i umieścić sos w misce. Sos żurawinowy gęstnieje w miarę stygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn