Sos z szalotki i grejpfruta
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Szalotka i Grapefruit Dressing może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, cukier, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka grejpfrutowa z ciepłą szalotką Vinaigrette, SOS szalotkowy z zielenią, oraz Fasolka szparagowa z sosem Szalotkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; gotować 5 minut lub aż złoty kolor. Wymieszać z sokiem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 6 protokół).
Umieść mieszaninę soku grejpfrutowego, kolendry, cukru i pieprzu w blenderze; proces do gładkiej. Z blenderem na, powoli dodać 2 łyżki oleju; proces do gładkiej.