SOS szalotka może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 6G białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, grzyby, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczony indyk z szalotką i szałwią z sosem Szalotkowym, Sos z szalotki i Shiitake, oraz Sos z czerwonego wina i szalotki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić 2 łyżki masła w dużym rondlu na średnim ogniu; dodać grzyby i szalotki, i saute 3 do 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Szalotka
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Pozostałą masę roztopić w rondlu na średnim ogniu; ubić w mące. Gotować, ubijając stale, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
4
Ubić bulion z kurczaka, aż będzie gładki i gotować, stale ubijając, aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z bitą śmietaną i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Rosół Z Kurczaka
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Dodać grzyby, szalotki, sól i pieprz. Gotować, stale mieszając, aż do całkowitego ogrzania.