SOS Whiskey Butterscotch

SOS Whiskey Butterscotch
SOS Whiskey Butterscotch może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli morskiej flakey, ekstrakt z wanilii, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 250 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Butterscotch Whiskey Hot Chocolate, Czekoladowe ciasto Whiskey Bundt z sosem Whiskey Caramel, oraz Apple Whiskey Crisp z sosem Whiskey Caramel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz jasnobrązowy cukier, syrop kukurydziany, masło, sól i 1/4 szklanki wody w średnim garnku. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż cukier rozpuszcza, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać śmietanę i nadal gotować na wolnym ogniu, aż sos będzie gęsty i syropowaty, o 12 protokół. Wymieszać z whiskey i ekstraktem z wanilii. Dusić trzy minuty więcej. Pozostawić sos do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
WhiskeyWhiskey
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3
Przenieść do słoików. Sos będzie przechowywać przez okres do jednego miesiąca w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn