SOS Whiskey Butterscotch
SOS Whiskey Butterscotch może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli morskiej flakey, ekstrakt z wanilii, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 250 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Butterscotch Whiskey Hot Chocolate, Czekoladowe ciasto Whiskey Bundt z sosem Whiskey Caramel, oraz Apple Whiskey Crisp z sosem Whiskey Caramel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz jasnobrązowy cukier, syrop kukurydziany, masło, sól i 1/4 szklanki wody w średnim garnku. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż cukier rozpuszcza, 2 do 3 protokół.
Dodać śmietanę i nadal gotować na wolnym ogniu, aż sos będzie gęsty i syropowaty, o 12 protokół. Wymieszać z whiskey i ekstraktem z wanilii. Dusić trzy minuty więcej. Pozostawić sos do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Przenieść do słoików. Sos będzie przechowywać przez okres do jednego miesiąca w lodówce.