Sos: Sos Z Zielonego Pieprzu
Sos: sos z zielonego pieprzu może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zapas wołowiny, szalotki, pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 50 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Sos Z Zielonego Pieprzu-Brandy, oraz Kurczak w sosie z zielonego pieprzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Po wyjęciu steków z patelni, podgrzać do wysokiej, dodać oliwę z oliwek i podgrzewać do połysku.
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną i lekko rumiane, o 2-3 protokół.
Dodać bulion wołowy i doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki z dna patelni z łyżką.
Niech gotować, aż zmniejszy się do około 1/4 szklanki, o 10 protokół.
Dodać śmietanę, brandy, czerwone Wino, i zielony pieprz i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Dodać tymianek i doprawić solą i pieprzem do smaku; użyć natychmiast.