Sos Sojowo-Orzechowy

Sos Sojowo-Orzechowy
Sos sojowy orzechowy może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar sosu. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 15 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cukru, naturalne masywne masło orzechowe, sos sojowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 33%. Podobne przepisy to Makaron Z Sosem Sojowym, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki, plus 1/2 szklanki wody, w robocie kuchennym i wymieszać tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Zalać ugotowanym i opłukanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn