Sos Serowy Cheddar

Sos Serowy Cheddar
Sos serowy Cheddar może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole sos przepis. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 10 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, mąki, ostrego sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Sos Serowy Cheddar, Pieczony kalafior z sosem serowym Cheddar, oraz Pieczone Brokuły I Indyk Z Sosem Serowym Cheddar.

Instrukcje

1
Połączyć 1/4 szklanki mleka i mąki w rondlu; wymieszać trzepaczką. Wymieszać pozostałe 3/4 szklanki mleka i sól; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem i pieprzem, mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn