SOS Rozmarynowo-Wiśniowy

SOS Rozmarynowo-Wiśniowy
SOS rozmarynowo-wiśniowy jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sól, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Rozmaryn Wiśniowy Crush z tequilą, konfiturą wiśniową, rozmarynem i limonką, Pstrąg rozmarynowy w sosie wiśniowo-pomidorowym, oraz Klonowa polędwiczka wieprzowa z sosem Rozmarynowo-wiśniowym.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować na gorącej oliwie w małym rondlu na średnim ogniu 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać czosnek i imbir; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Ubić bulion i rozprowadzić owoce; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Kremu Malinowego2 łyżki Kremu Malinowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Ocet i pozostałe składniki ubić razem i ubić do gotującej się mieszanki cebuli. Gotować, ubijając stale, 1 do 2 minut lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Podawać natychmiast.
6
Uwaga: jeśli sos jest zbyt gęsty, dodaj trochę dodatkowego bulionu z kurczaka i gotuj, przykryte, na małym ogniu, aż do dokładnie ogrzanego, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
* Tylko w celach testowych wykorzystaliśmy Polaner All Fruit do smarowania owoców wiśni. Dżem malinowy lub jeżyn bez pestek można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Z JeżynDżem Z Jeżyn
2 łyżki Kremu Malinowego2 łyżki Kremu Malinowego
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn