SOS Porzeczkowy Jelly Wiener

SOS Porzeczkowy Jelly Wiener
Przepis galaretka Porzeczkowa SOS Wiener jest gotowy w około 2 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz musztardę, małe kiełbaski smokie, ketchup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Galaretki Porzeczkowe, Kanapka Monte Cristo (smażona szynka i szwajcarska z galaretką z czerwonych porzeczek), oraz SOS Wiener.

Instrukcje

1
W wolnej kuchence na średnim ogniu wymieszać galaretkę z czerwonej porzeczki, musztardę, ketchup i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Galaretka Z Czerwonych PorzeczekGalaretka Z Czerwonych Porzeczek
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Umieść małe kiełbaski smokie do mieszanki i gotuj na wolnym ogniu co najmniej 2 godziny przed podaniem z wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn