SOS Podrobowy

SOS Podrobowy
Giblet Gravy może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 33 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 109 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz seler, podroby z indyka, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj SOS Podrobowy, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym umieścić podroby (z wyjątkiem wątroby); dodać wystarczającą ilość wody do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj seler, cebulę, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i dusić 1 do 2 godzin lub aż podroby będą miękkie.
4
Dodać wątróbkę podczas ostatnich 15 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
5
Odcedzić mieszaninę podrobów, rezerwując bulion i podroby. Wyrzucić seler i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Po wyjęciu indyka z patelni, usunąć 1/2 szklanki kapieli (soki z indyka i tłuszcz); rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Pozostałe krople wlać do 2-szklanki miarki; dodać wystarczającą ilość bulionu podrobowego i bulionu z kurczaka, aby odmierzyć 2 szklanki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
8
Miejsce zarezerwowane 1/2 szklanki kapie w patelni do pieczenia lub 12-calowej patelni. Wymieszać z mąką. Gotować na małym ogniu, stale mieszając i zeskrobując brązowe kawałki na patelni, aż będą gładkie i rumiane. Stopniowo mieszać w 2 szklanki mieszaniny bulionu. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Wyjąć mięso z karku; drobno posiekać mięso i podroby i w razie potrzeby dodać do sosu. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn