SOS Pieczony Z Czerwonej Papryki-Koperek
Pieczony sos z czerwonej papryki-koperku jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jeśli masz koperek, papryka, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec paprykę na blasze aluminiowej wyłożonej folią do pieczenia w 500 przez 20 minut lub aż papryka wygląda blister, obracając raz.
Umieść paprykę w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona.
Podsmaż szalotki w gorącym oleju na patelni na średnim ogniu, aż zmiękną.
Zdjąć z ognia; wymieszać z koperkiem.
Proces papryki, mieszanka szalotka, bulion, i pozostałe składniki w blenderze, aż będzie gładka. Przygotowanie: 20 min.,
Piec: 20 min., Stoisko: 10 min.