Sos ostrygowy lub farsz

Sos ostrygowy lub farsz
Opatrunek ostrygowy lub farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka cebuli, pietruszki, przyprawy do drobiu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 63 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Dressing z chleba kukurydzianego i ostryg (farsz), SOS ostryg, farsz, zapiekanka lub nadzienie do muszli Patti, oraz Farsz Do Ostryg.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj 2-ćwiartowe danie zapiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać seler i cebulę; gotować i mieszać do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Wymieszać w bułce tartej i pietruszki i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Dodać ostrygi i jajka, doprawić solą, pieprzem, przyprawą do drobiu i tymiankiem. Wymieszać z ostryg wystarczająco dużo płynu, aby zwilżyć i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra zostanie upieczona i nóż włożony do środka wyjdzie czysty, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia10
Magazyn