Sos mięsny do spaghetti
Sos mięsny do spaghetti to przepis bezmleczny, składający się z 9 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 23 g białka , 27 g tłuszczu i łącznie 498 kalorii . Za 1,38 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, sosu pomidorowego, pieprzu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako sos. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 54% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Wypróbuj Sos mięsny do spaghetti , Spaghetti z sosem mięsnym i Spaghetti i sos mięsny , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę i kiełbasę na średnim ogniu, aż przestaną być różowe; odpływ.
Przenieś do 5-kwartowego. powolna kuchenka. Wymieszaj pomidory, zieloną paprykę, cebulę, marchewkę, wodę, sos pomidorowy, koncentrat pomidorowy, brązowy cukier, przyprawę włoską, czosnek, sól i pieprz. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do momentu, aż zacznie musować.