Sos miodowo-barbecue
Sos miodowo-barbecue przygotowuje się od początku do końca w około 15 minut . Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny ma 493 kalorie , 1 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Za 1 dolara za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Jest on sponsorowany przez Allrecipes. Sprawdza się dobrze jako niedrogi sos na Dzień Ojca . 296 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papryki, mielonego cynamonu, mielonego imbiru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni barbecue. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Podobne przepisy to Koreański sos barbecue , Pikantny słodki sos barbecue i Azjatyckie sałatkowe roladki z kurczakiem barbecue .
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj miód, melasę, keczup, cynamon, paprykę, imbir, przyprawioną sól, zmiękczacz do mięsa, mielony czarny pieprz, sól, oregano, czosnek, sos stekowy, sos Worcestershire, musztardę i brązowy cukier do uzyskania jednolitej konsystencji.
Przykryj i odstaw do lodówki do momentu użycia.