SOS Maślany Morelowy

SOS Maślany Morelowy
SOS maślany morelowy to bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka dżemu morelowego, brązowego cukru, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to SOS Maślany, SOS Maślany, oraz Jak zrobić sos Butterscotch.

Instrukcje

1
W małym rondlu, na średnim ogniu, podgrzać masło, cukier, syrop kukurydziany i dżem, mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
CukierCukier
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać krem, ekstrakt z wanilii i sól. Lekko schłodzić. Łyżka do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
LodyLody
KremKrem
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn