SOS maślano-cytrynowo-czosnkowy do owoców morza

SOS maślano-cytrynowo-czosnkowy do owoców morza
SOS maślany cytrynowo-czosnkowy do owoców morza wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 332 kalorie, 1G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 82 grosze za porcję, dostajesz sos, który serwuje 6. Ten przepis z Simply Recipes ma 22 fanów. Mieszanka soku z małży, sok z cytryny, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: SOS maślano-cytrynowo-czosnkowy do owoców morza, SOS maślano-cytrynowo-czosnkowy do owoców morza, oraz Kremowy sos maślany cytrynowy do ryb i owoców morza.

Instrukcje

1
Dusić i zmniejszyć płyny, z czosnkiem, szalotka, i liść laurowy: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2
Pierwsze sześć składników (sok z małży, sherry, pełne mleko, czosnek, szalotka, liść laurowy) umieścić w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Ogrzać na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż ciecze zmniejszą się o około połowę.
4
Roux: w oddzielnym rondelku (minimum 1 qt) przygotować zasmażkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Podgrzać jedną łyżkę masła w rondlu na średnim ogniu, aż będzie spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Posypać mąką, mieszając kilka minut metalową trzepaczką, aż dobrze wymieszane (tan, ale nie rumiane).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Powoli dodaj płynną mieszaninę do zasmażki: powoli dodaj zredukowaną mieszaninę do zasmażki, szybko mieszając, aby ją włączyć. Kiedy po raz pierwszy dodać trochę mieszanki, zasmażka będzie bubble up. Po prostu dodawaj mieszaninę i utrzymuj ubijanie, aby włączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Powoli włącz masło, 2 łyżki na raz: obniżyć ciepło do niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
9
Usunąć liść laurowy. Powoli ubij masło, 2 łyżki na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
10
Niech łyżki masła całkowicie stopić i być włączone do sosu przed dodaniem więcej łyżek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Wymieszaj sok z cytryny, sól i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12
Jeśli sos jest zbyt gęsty, dodaj więcej wywaru z małży lub wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn