SOS maślano-cytrynowo-czosnkowy do owoców morza

SOS maślano-cytrynowo-czosnkowy do owoców morza
SOS maślany cytrynowo-czosnkowy do owoców morza wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 332 kalorie, 1G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 82 grosze za porcję, dostajesz sos, który serwuje 6. Ten przepis z Simply Recipes ma 22 fanów. Mieszanka soku z małży, sok z cytryny, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: SOS maślano-cytrynowo-czosnkowy do owoców morza, SOS maślano-cytrynowo-czosnkowy do owoców morza, oraz Kremowy sos maślany cytrynowy do ryb i owoców morza.

Instrukcje

1
Dusić i zmniejszyć płyny, z czosnkiem, szalotka, i liść laurowy: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2
Pierwsze sześć składników (sok z małży, sherry, pełne mleko, czosnek, szalotka, liść laurowy) umieścić w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Ogrzać na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż ciecze zmniejszą się o około połowę.
4
Roux: w oddzielnym rondelku (minimum 1 qt) przygotować zasmażkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Podgrzać jedną łyżkę masła w rondlu na średnim ogniu, aż będzie spieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Posypać mąką, mieszając kilka minut metalową trzepaczką, aż dobrze wymieszane (tan, ale nie rumiane).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Powoli dodaj płynną mieszaninę do zasmażki: powoli dodaj zredukowaną mieszaninę do zasmażki, szybko mieszając, aby ją włączyć. Kiedy po raz pierwszy dodać trochę mieszanki, zasmażka będzie bubble up. Po prostu dodawaj mieszaninę i utrzymuj ubijanie, aby włączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Powoli włącz masło, 2 łyżki na raz: obniżyć ciepło do niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
9
Usunąć liść laurowy. Powoli ubij masło, 2 łyżki na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
10
Niech łyżki masła całkowicie stopić i być włączone do sosu przed dodaniem więcej łyżek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
11
Wymieszaj sok z cytryny, sól i biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12
Jeśli sos jest zbyt gęsty, dodaj więcej wywaru z małży lub wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn