Marchand de vin sos może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, pomidor, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie super. Spróbuj SOS redukcyjny z czerwonego wina (Marchand du Vin), Stek z sosem z szalotki-czerwone wino (Bifteck Marchand De vin), oraz Pieczona Polędwica Wołowa Ze Śmietaną, Rzepa I Marchand dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w ciężkim rondlu na średnim ogniu; ubić w mące i gotować, ubijając stale, aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i grzyby; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
3
Dodaj pomidora i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i dusić, mieszając od czasu do czasu, 45 protokół.