SOS Kukurydziano-Orzechowy
Cornbread-Pecan Dressing może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis służy 17. Jeśli masz worki musztardy, seler, odtłuszczone bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Chleb kukurydziany, kiełbasa i sos orzechowy, Chleb kukurydziany, kiełbasa i sos orzechowy, oraz Chleb kukurydziany, kiełbasa i sos orzechowy.
Instrukcje
Rozłóż kostki chleba kukurydzianego na patelni o wymiarach 12 na 17 cali.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, mieszając od czasu do czasu, aż brzegi zaczną brązowieć, 25 do 35 minut.
Rozprowadzić pekan w 9-calowej patelni i piec w tym samym piekarniku, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
W 5-do 6-Quart patelni na średnim ogniu, roztopić masło; dodać szynkę, cebulę i seler i mieszać często, aż cebula zacznie brązowieć, 7 do 10 minut.
Wycisnąć nadmiar płynu z zieleni musztardy. Zieleninę, kukurydzę i szałwię wymieszać z szynką.
Wymieszać w chlebie kukurydzianym i tyle bulionu, aby lekko zwilżyć. Wymieszać z orzechami pekan.
Łyżka dressing do płytkiego naczynia do pieczenia 3-quart i przykryć szczelnie.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 325 (350, jeśli piecze się z indykiem w tej temperaturze), aż będzie gorąco w centrum, 15 do 25 minut. Odkryć i piec, aż top jest lekko rumiane, 15 do 25 minut dłużej.
Dodać sól i pieprz do smaku.