SOS Kiełbasowy
SOS kiełbasa może być tylko sos szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 516 kalorii, 23G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pieprz, sól koszerna, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), SOS kiełbasowy do herbatników i sosów, oraz SOS kiełbasowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kiełbasę umieścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować kiełbasę, rozbijając się drewnianą łyżką, aż rumiane i gotowane przez. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kiełbasę na talerz, pozostawiając kapiele na patelni. Jeśli pozostało mniej niż 3 łyżki kapieli, rozpuść na patelni tyle masła, aby było równe około 3 łyżki.
Mąkę ubić w kapiące kiełbasy i gotować, stale mieszając, aż mieszanina zmieni kolor na jasnobrązowy, około 1 minuty. Powoli ubijamy mleko i doprowadzamy do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszaj kiełbasę, szałwię (jeśli używasz) i pokruszoną czerwoną paprykę (jeśli używasz).
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem do smaku. Zużyć natychmiast.