SOS kawiorowo-porowy

SOS kawiorowo-porowy
SOS kawiorowo-porowy to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kawioru, śmietany, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Krab krabowy z sosem do zanurzania w kawiorze, oraz Jajka gotowane na sałatce Polnej z sosem pomidorowym i kawiorem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim sosie-patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać pory i gotować na małym ogniu, mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżki stołowe, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
SOS wyjąć z ognia i wymieszać z kwaśną śmietaną, a następnie kawiorem. Doprawić sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
KawiorKawior
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Make Ahead: przepis można przygotować chociaż Krok 1 do 6 godzin wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej. Przewiń przed zakończeniem.
6
Podawać z: smażonymi lub gotowanymi stekami z halibuta, filetami mahimahi lub tilefish; zapiekanymi piersiami z kurczaka; pieczonymi ziemniakami; świeżym makaronem; gotowanymi na parze szparagami lub karczochami
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Puszki KukurydzyPół Puszki Kukurydzy
Steki Z HalibutaSteki Z Halibuta
świeży Makaronświeży Makaron
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Mahi MahiMahi Mahi
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn