SOS kawiorowo-porowy
SOS kawiorowo-porowy to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kawioru, śmietany, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Krab krabowy z sosem do zanurzania w kawiorze, oraz Jajka gotowane na sałatce Polnej z sosem pomidorowym i kawiorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim sosie-patelni.
Dodać pory i gotować na małym ogniu, mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 7 protokół.
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżki stołowe, o 4 protokół.
SOS wyjąć z ognia i wymieszać z kwaśną śmietaną, a następnie kawiorem. Doprawić sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem.
Make Ahead: przepis można przygotować chociaż Krok 1 do 6 godzin wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej. Przewiń przed zakończeniem.
Podawać z: smażonymi lub gotowanymi stekami z halibuta, filetami mahimahi lub tilefish; zapiekanymi piersiami z kurczaka; pieczonymi ziemniakami; świeżym makaronem; gotowanymi na parze szparagami lub karczochami