Sos Jabłkowy Pecan Chleb Kukurydziany
Jabłko Pecan chleb kukurydziany Dressing może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka selera, jabłka, Pan cornbread i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sos Do Chleba Orzechowo-Kukurydzianego, Kotlety schabowe z sosem Pekanowo-kukurydzianym i sosem Cydr, oraz Kiełbasa, jabłko i koper kukurydziany chleb Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło jeden 3 quart danie zapiekanki.
W dużej misce połączyć chleb kukurydziany, mieszanka farszu, pietruszka, sól i imbir.
W ciężkim rondlu roztopić masło i saute; seler i cebula przez 8 do 10 minut lub do miękkości.
Dodaj to do mieszanki chleba kukurydzianego i dobrze wymieszać. Wymieszaj posiekane jabłko, posiekane orzechy pekan, sok jabłkowy i ubite jajka. Rzucaj lekko. Łyżka dressing do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Piec przez 30 do 35 minut.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Chleb kukurydziany w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.