SOS Jabłkowo-Gruszkowy

SOS Jabłkowo-Gruszkowy
Przyprawiony SOS jabłkowo-gruszkowy jest bezglutenowe i wegańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka soku z cytryny, mielona gałka muszkatołowa, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka jabłkowo-gruszkowa, Zapiekanka jabłkowo-gruszkowa, oraz Zapiekane jabłko i gruszka.

Instrukcje

1
Połącz jabłka, gruszki, sok z cytryny, laski cynamonu, gałkę muszkatołową, 1 łyżkę cukru i 1/4 szklanki wody w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, aż jabłka i gruszki są bardzo miękkie, ale nadal nieco grube, 15 do 20 protokół. Smak mieszaniny i dodać pozostałą łyżkę cukru w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjmij sos z ognia i mieszaj kilka razy, aż sos będzie dobrze połączony z małymi kawałkami. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
3
Usunąć laski cynamonu i podawać. (Aby uzyskać gładszy SOS, usuń z ognia, usuń laski cynamonu, a następnie ubijaj mieszaninę, aż będzie gładka, przed wystygnięciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawSos
Magazyn