SOS Imbirowo-Marchewkowy

SOS Imbirowo-Marchewkowy
SOS imbirowo-marchewkowy wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 7 centów za porcję. Mieszanka marchwi, soku z marchwi, azjatyckiego oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako bardzo niedrogi SOS. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to SOS Marchewkowo-Imbirowy, Burgery z tuńczykiem w sosie marchewkowo-imbirowym, oraz Tuńczyk z sezamem w sosie marchewkowo-imbirowym.

Instrukcje

1
W rondlu, parować marchew do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Ochłoń.
3
W robocie kuchennym lub blenderze pulsuj posiekany imbir, aż zostanie zmielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Zeskrobać na małe sito ustawione na średniej misce i nacisnąć, aby pobrać sok; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać sok z marchwi do soku imbirowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MarchwiSok Z Marchwi
Sok ImbirowySok Imbirowy
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
W małym rondlu, połączyć cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Zdjąć z ognia i ubić, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Ochłoń.
8
Ubij w proszku musztardę, a następnie przykryj i odstaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Ubij trochę soku marchewkowo-imbirowego, aby poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
10
Przenieść mieszaninę do blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Dodaj pozostały sok marchewkowo-imbirowy i gotowaną na parze marchewkę i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok ImbirowySok Imbirowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Przełożyć sos do miski. Wymieszać starty imbir i olej sezamowy i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
SOS przełożyć do słoików i wstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
14
Dodać do przodu: sos można przechowywać w lodówce przez 1 miesiąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn