SOS Hollandaise

SOS Hollandaise
SOS Hollandaise może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 718 kalorii, 18g białka, oraz 66 g tłuszczu. 136 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka jaj w koszulce, pieprz cayenne, ocet estragonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Spróbuj SOS Hollandaise, SOS Hollandaise, oraz SOS Hollandaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić 125 g masła w rondlu i usunąć z powierzchni wszelkie białe cząstki stałe. Trzymaj masło ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
W metalowej lub szklanej misce zmieści się 2 żółtka, łyżeczka białego wina lub octu estragonowego, szczypta soli i odrobina lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet EstragonowyOcet Estragonowy
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Ubijaj przez kilka minut, następnie umieść miskę na patelni z ledwo gotującą się wodą i ubijaj nieprzerwanie, aż będzie blada i gęsta, około 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć z ognia i powoli ubijać w roztopionym maśle, kawałek po kawałku, aż wszystkie włączone i masz kremowy hollandaise. (Jeśli robi się zbyt gęsty, dodaj odrobinę wody.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Doprawić wyciśniętym sokiem z cytryny i odrobiną pieprzu cayenne. Utrzymuj ciepło, aż będzie potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6
Aby zrobić jajka po benedyktyńsku, tosty 2 połówki muffinki, na wierzch każdej połowy plasterkiem rozgrzanej szynki i jajkiem w koszulce, i łyżką na Hojny pomocy hollandaise.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Jajko GotowaneJajko Gotowane
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSos
Magazyn