SOS Easy Blender Hollandaise

SOS Easy Blender Hollandaise
Need a bezglutenowe, wegetariańskie lacto ovo i sos przyjazny fodmap? Łatwy Blender SOS Hollandaise może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2275 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: SOS Easy Blender Hollandaise, SOS Easy Blender Hollandaise, oraz Julia Child ' s easy Blender Hollandaise Sauce.

Instrukcje

1
Stopić masło: stopić masło powoli w małym garnku. Staraj się nie dopuścić do wrzenia-chcesz, aby wilgoć w maśle pozostała tam i nie parowała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Zmiksować żółtka, sok z cytryny, sól, aż do rozjaśnienia w Kolorze: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj żółtka, sok z cytryny, sól i cayenne (jeśli używasz) do blendera. Wymieszaj mieszaninę żółtka z średnią do średniej prędkości, aż rozjaśni się kolor, około 20-30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Tarcie generowane przez ostrza blendera podgrzeje nieco żółtka. Akcja mieszania wprowadzi do nich również trochę powietrza, dzięki czemu Twój hollandaise będzie nieco lżejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Niższe ustawienie blendera, powoli maczaj w roztopionym maśle: gdy żółtka rozjaśnią się kolorem, włącz blendera do najniższego ustawienia (jeśli masz tylko jedną prędkość na blenderze, nadal będzie działać) i powoli maczaj w gorącym roztopionym maśle, podczas gdy blender działa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Mieszamy jeszcze przez kilka sekund po dodaniu masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Sól i sok z cytryny dostosuj do smaku: Wyłącz blender i posmakuj sosu. Powinien być maślany, cytrynowy i lekko słony. Jeśli nie jest wystarczająco słony lub cytrynowy, możesz dodać trochę soku z cytryny lub soli do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Jeśli chcesz mieć cieńszą konsystencję, dodaj trochę ciepłej wody. Pulsuj krótko, aby ponownie włączyć składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Przechowywać do czasu potrzebnego w ciepłym miejscu, np. obok płyty kuchennej. Zużyć w ciągu około godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn