Sos Do Wódki
Sos do wódki to bezglutenowe i pierwotne SOS. Jedna porcja zawiera 855 kalorii, 17g białka, oraz 64G tłuszczu. Na $5.9 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 715 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos pomidorowy, pomidory z puszki, wódkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Muszka Pastan i sos wódka, Penne Z Sosem Wódki, oraz Pastan w sosie Wódkowym.
Instrukcje
W małej misce połącz wódkę i płatki czerwonej papryki. Odstawić na 1 godzinę.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż prosciutto, czosnek, pietruszka, bazylia, sól i pieprz, aż prosciutto będzie równomiernie brązowy.
Wlać mieszaninę wódki i dusić 10 minut. Zmiażdżyć pomidory i wymieszać z 2 puszkami sosu pomidorowego i 1 (8 uncji) puszką wody. Dusić 15 minut. Wymieszać 1 szklankę gęstej śmietany i gotować 2 minuty.