Sos do steków J & G to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz chipotle w sosie adobo, sardelę zapakowaną w olej, koncentrat tamaryndowca i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Make-ahead posiłek 3 Minute Steak Hoagies z sosem stek domowej roboty, Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango, oraz Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, namoczyć rodzynki w gorącej wodzie, aż plump, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Tymczasem na małej patelni podgrzej olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać szalotki i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, stale mieszając, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodaj Thai chile i gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Thai Chili
5
W dużym rondlu wymieszaj cukier z melasą i gotuj na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż cukier stopi się i lekko karmelizuje, około 8 minut. Wymieszaj pastę pomidorową, koncentrat tamaryndowca, sardelę, chipotle, tymianek i skórkę pomarańczową i gotuj, aż powstanie gęsta pasta, około 1 minuty. Wymieszać ocet, anyż, goździki i mieszankę szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Tamaryndowa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Skórka Pomarańczowa
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Szklanki Mąki Pszennej
Starty Parmezan, Do Podania
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Świeży Koperek, Zerwany
Pasek Skórki Cytrynowej
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodać rodzynki z ich moczenia cieczy wraz z wodą o temperaturze pokojowej. Doprowadzić sos na wolnym ogniu i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zmniejszy się nieznacznie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Lekko ostudzić.
8
Przełożyć do blendera i puree, aż będzie bardzo gładka. Doprawić solą i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.