Sos Czosnkowy Pieczony
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Pieczony sos czosnkowy może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, cebulki czosnku, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sos Czosnkowy Pieczony, Sos Sojowo-Pieczony Czosnek, oraz Romaine z sosem czosnkowym pieczonym na patelni.
Instrukcje
Odciąć spiczaste końce cebulek czosnku; umieścić na kawałku folii aluminiowej i skropić 3 łyżkami oleju. Fold folia do uszczelnienia.
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut; ostudzić. Wycisnąć miąższ z goździków.
Zmiksować miąższ czosnku, pozostały 1/2 szklanki oliwy z oliwek, ocet i kolejne 3 składniki w blenderze, aż będą gładkie.