Sos Cebulowy

Sos Cebulowy
Sos cebulowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 84 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, bulion wołowy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Fagoty z sosem cebulowym (klopsiki wieprzowe po walijsku z sosem cebulowym), Sos Cebulowy, oraz Pedały z sosem cebulowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować cebulę w oleju i masła w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż cebula zmięknie i rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać mąkę i gotować, mieszając, 1 minutę. Wymieszać w wodzie, bulion, sos Worcestershire, i pieprz i gotować na wolnym ogniu, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, aż sos jest lekko zagęszczony, 8 do 10 protokół. Doprawić solą i dodatkowym sosem Worcestershire w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
WodaWoda
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn