Sos boloński z cielęciną, wieprzowiną i borowikami

Sos boloński z cielęciną, wieprzowiną i borowikami
Cielęcina, wieprzowina i sos boloński borowiki może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 608 kalorii, 25g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać przecier pomidorowy, sos marinara, sól morska i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem borowikowym, Makaron z cielęciną, kiełbasą i borowikami Ragù, oraz Porcini-Gorgonzola Burgery z cielęciną Demi-Glacé dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować delikatnie pocić przez około 2 protokół. Nie pozwól cebuli karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i rozmaryn i gotować około 1 minutę, lub aż czosnek jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodać cielęcinę i wieprzowinę i gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką, aby nie zbrylało się. Gotować około 2 minut i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
5
Dodaj grzyby i gotuj około 4 minut, odparowując płyn i karmelizując mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Dodaj sok borowiki do mięsa i gotuj przez 1 minutę, aby odparować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Dodać bulion cielęcy i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
8
Dodaj marinara i wino. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 4 protokół. Wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Wrzucić 2 łyżki parmezanu do sosu, aby pomóc związać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
10
W razie potrzeby dodać trochę wody z makaronu, jeśli sos wydaje się zbyt suchy. Wierzch z pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Rozgrzać oliwę w dużym nieaktywnym garnku na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Dodaj cebulę i saute aż przezroczyste, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
13
Dodać pietruszkę i czosnek i krótko gotować, aby uwolnić ich zapach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
14
Dodaj pomidory, bazylia i sól. Dusić energicznie, aż zredukowane do sosu jak konsystencji, mieszając od czasu do czasu tak nic nie przykleja się do dna garnka. Czas zależy od dojrzałości i mięsności pomidorów oraz wielkości garnka. Jeśli sos zgęstnieje zbyt mocno, zanim smaki się rozwiną, dodaj trochę wody i kontynuuj gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Smak i dostosować przyprawy. Jeśli sos smakuje zbyt kwaśny, dodać sodę oczyszczoną i gotować przez 5 Więcej minut. Jeśli potrzebuje odrobiny słodyczy, dodaj cukier i gotuj jeszcze 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
16
Przed podaniem usunąć łodygę bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Składniki

1łyżka czerwony ocet winnyświeża łodyga bazylii z usuniętymi liśćmiświeża łodyga bazylii z usuniętymi liśćmi2Spód: okruszki z herbatników grahamsuche borowiki, moczone w ciepłej wodzie przez 15 minut i posiekane, płyn zarezerwowanysuche borowiki, moczone w ciepłej wodzie przez 15 minut i posiekane, płyn zarezerwowany1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn1goździki Dużeczosnek mielonyczosnek mielony1porcja startego parmezanuposiekany czosnekposiekany czosnek1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewieprzowina mielonawieprzowina mielona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego2Spód: okruszki z herbatników grahamsok borowikowy, zarezerwowany z górysok borowikowy, zarezerwowany z góry591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos marinara w puszkach lub słoikachsos marinara w puszkach lub słoikach2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula mielonacebula mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan1porcja startego parmezanudrobno posiekane liście pietruszkidrobno posiekane liście pietruszki1porcja startego parmezanuposiekane świeże liście włoskiej pietruszkiposiekane świeże liście włoskiej pietruszki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól morska, najlepiej sól szarasól morska, najlepiej sól szara4trochę posiekanej cukiniiSól morska i świeżo zmielony czarny pieprzSól morska i świeżo zmielony czarny pieprz1szczyptaW razie potrzeby szczypta sody oczyszczonej lub cukruW razie potrzeby szczypta sody oczyszczonej lub cukru9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprzecier ze świeżych pomidorówprzecier ze świeżych pomidorów1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion cielęcybulion cielęcy791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn