Sos boloński z cielęciną, wieprzowiną i borowikami
Cielęcina, wieprzowina i sos boloński borowiki może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 608 kalorii, 25g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać przecier pomidorowy, sos marinara, sól morska i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem borowikowym, Makaron z cielęciną, kiełbasą i borowikami Ragù, oraz Porcini-Gorgonzola Burgery z cielęciną Demi-Glacé dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować delikatnie pocić przez około 2 protokół. Nie pozwól cebuli karmelizować.
Dodać czosnek i rozmaryn i gotować około 1 minutę, lub aż czosnek jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®
4
Dodać cielęcinę i wieprzowinę i gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką, aby nie zbrylało się. Gotować około 2 minut i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Dodać pietruszkę i czosnek i krótko gotować, aby uwolnić ich zapach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
14
Dodaj pomidory, bazylia i sól. Dusić energicznie, aż zredukowane do sosu jak konsystencji, mieszając od czasu do czasu tak nic nie przykleja się do dna garnka. Czas zależy od dojrzałości i mięsności pomidorów oraz wielkości garnka. Jeśli sos zgęstnieje zbyt mocno, zanim smaki się rozwiną, dodaj trochę wody i kontynuuj gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Smak i dostosować przyprawy. Jeśli sos smakuje zbyt kwaśny, dodać sodę oczyszczoną i gotować przez 5 Więcej minut. Jeśli potrzebuje odrobiny słodyczy, dodaj cukier i gotuj jeszcze 5 minut.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu