Sos BBQ brzoskwiniowo-Musztardowy
Brzoskwiniowo-musztardowy sos BBQ może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 239 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bourbona, cebuli, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe z brzoskwinią, bourbonem, sosem musztardowym, Domowy wegański sos BBQ, oraz Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Dodać ocet i gotować, aż prawie całkowicie zredukowane i mieszanina wygląda jak mokry piasek, o 4 protokół.
Ubić zarówno musztardy, jak i dżem lub konfitury. Dusić, ubijając, aż dżem się rozpuści, o 1 minutę.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z bourbonem i solą.