Sos Barbecue Z Brązowym Cukrem

Sos Barbecue Z Brązowym Cukrem
Sos Barbecue z brązowym cukrem może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako sos. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać melasę, sól, chili w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sos Barbecue Z Brązowym Cukrem, Sos Barbecue z bourbonem i brązowym cukrem, oraz Sos Barbecue Z Cukrem Cytrynowo-Brązowym.

Instrukcje

1
Połączyć sos pomidorowy, cukier, ocet, melasa, sos Worcestershire, i pozostałe składniki w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do duszenia. Gotować 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" vigneto di Evo " Zinfandel ma na nosie świeże aromaty kompot malinowego, mlecznej czekolady i słodkiego dębu. Słodkie wejście ze smakami konfitur jagodowych i truskawkowego ciasta prowadzi do elastycznych tanin na środkowym podniebieniu i świeżego wykończenia granatu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn