Sos Barbecue Klon-Chipotle
Przepis Klon-Chipotle sos Barbecue może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten sos ma 125 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, ketchup, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sos Barbecue Chipotle Maple, Sos Barbecue Klon-Chipotle, oraz Sos Barbecue Maple Chipotle.
Instrukcje
W blenderze, połączyć chipotles z ketchupem, syrop klonowy, bulion i ziele angielskie i puree na gładką.
W średnim rondlu rozgrzać olej do połysku.
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty, 5 protokół.
Dodaj chipotle puree. Doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż zgęstnieje, 15 protokół. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Przełożyć do miski i ostudzić.
W ciągu ostatnich kilku minut grillowania, smażenia lub smażenia smażyć kurczaka, wołowinę, jagnięcinę, wieprzowinę lub szynkę. Lub rozcieńczyć odrobiną wywaru z kurczaka i użyć do odgazowania kapieli z patelni.