Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, sos Barbecue Bourbon może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 206 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako sos Barbecue. Jest idealny do Dzień Ojca. Mieszanka soku z cytryny, sos pomidorowy, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sos Barbecue Bourbon, Sos Barbecue Bourbon, oraz Sos Barbecue Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło i olej rozgrzać na patelni z sosem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Cebulę zetrzeć na grubym ruszcie tarki pudełkowej lub drobno zmielić, jeśli nie masz tarki.
Dodaj startą cebulę i chile DO KOMBINACJI olej / masło i gotować na średnim ogniu przez 3-4 protokół, lub aż cebula skręcić półprzezroczyste. Nie chcesz, aby cebula zmieniła kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Dodaj bourbon: zdejmij patelnię z ognia i dodaj bourbon. Wróć do pieca, ponownie podgrzej ciepło do średniej wysokości i gotuj bourbon na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj ketchup, sok z cytryny, ocet, sos Worcestershire, melasa, i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Szklanki Mąki Pszennej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Dobrze wymieszać i powrócić do gotowania na wolnym ogniu.
7
Gotować sos przez kilka minut, aby połączyć smaki, a następnie przetestować smak. Wystarczająco słone? (Powinien być z sosu Worcestershire). Jeśli nie, dodaj sól. Czy jest wystarczająco ostre? Jeśli nie, dodaj trochę proszku cayenne. Czy jest wystarczająco słodki? Jeśli nie, dodaj trochę melasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Niech sos gotować powoli, aż zgęstnieje, o 20 protokół. Trzymaj go na małym ogniu, podczas gdy żebra gotują. Alternatywnie, można zrobić ten sos z wyprzedzeniem i podgrzać go podczas gotowania mięsa. Będzie dobrze w lodówce co najmniej tydzień; ja trzymam swoje przez dwa tygodnie bez problemu.
Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest Martinelli vigneto di Evo Zinfandel. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.