Sos Barbecue Bourbon

Sos Barbecue Bourbon
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, sos Barbecue Bourbon może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 206 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako sos Barbecue. Jest idealny do Dzień Ojca. Mieszanka soku z cytryny, sos pomidorowy, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sos Barbecue Bourbon, Sos Barbecue Bourbon, oraz Sos Barbecue Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło i olej rozgrzać na patelni z sosem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Cebulę zetrzeć na grubym ruszcie tarki pudełkowej lub drobno zmielić, jeśli nie masz tarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso MieloneMięso Mielone
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
3
Dodaj startą cebulę i chile DO KOMBINACJI olej / masło i gotować na średnim ogniu przez 3-4 protokół, lub aż cebula skręcić półprzezroczyste. Nie chcesz, aby cebula zmieniła kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Dodaj bourbon: zdejmij patelnię z ognia i dodaj bourbon. Wróć do pieca, ponownie podgrzej ciepło do średniej wysokości i gotuj bourbon na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj ketchup, sok z cytryny, ocet, sos Worcestershire, melasa, i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
6
Dobrze wymieszać i powrócić do gotowania na wolnym ogniu.
7
Gotować sos przez kilka minut, aby połączyć smaki, a następnie przetestować smak. Wystarczająco słone? (Powinien być z sosu Worcestershire). Jeśli nie, dodaj sól. Czy jest wystarczająco ostre? Jeśli nie, dodaj trochę proszku cayenne. Czy jest wystarczająco słodki? Jeśli nie, dodaj trochę melasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Niech sos gotować powoli, aż zgęstnieje, o 20 protokół. Trzymaj go na małym ogniu, podczas gdy żebra gotują. Alternatywnie, można zrobić ten sos z wyprzedzeniem i podgrzać go podczas gotowania mięsa. Będzie dobrze w lodówce co najmniej tydzień; ja trzymam swoje przez dwa tygodnie bez problemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest Martinelli vigneto di Evo Zinfandel. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" vigneto di Evo " Zinfandel ma na nosie świeże aromaty kompot malinowego, mlecznej czekolady i słodkiego dębu. Słodkie wejście ze smakami konfitur jagodowych i truskawkowego ciasta prowadzi do elastycznych tanin na środkowym podniebieniu i świeżego wykończenia granatu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn