Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 854 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Jeśli $3.85 za porcję spada w Twoim budżecie, sorbet z granatu i mięty może być spektakularny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Mieszanka wody, cukru, półsłodkich kawałków czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sorbet Z Granatu, Sorbet Truskawkowy Granat, oraz Sorbet Z Granatu Imbirowego dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: maszyna do lodów
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
3
W szklanym dzbanku połącz miętowy syrop prosty, sok z granatów i sok pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Granatów
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Eliksir Gr
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
Wlej mieszankę granatów do maszyny do lodów i zamroź zgodnie z instrukcjami producenta. W ciągu ostatnich 10 minut zamrażania dodaj mini chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate Chips
Granat
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
5
Zbierz sorbet do misek deserowych i udekoruj gałązkami świeżej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mięta
Sorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Miętowy Syrop Prosty
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir Gr
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
W małym rondelku połącz cukier, wodę i liście mięty na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
8
Zdejmij patelnię z ognia i pozwól syropowi ostygnąć przez 20 minut. Odcedź przed użyciem.