Sorbet z glazurowanymi plasterkami gruszki

Sorbet z glazurowanymi plasterkami gruszki
Sorbet z glazurowanymi plasterkami gruszki może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka soku jabłkowego, cukru, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Azjatycka Sałatka z gruszek i grejpfrutów z Sake Granitanem i sorbetem gruszkowym, Plastry Szynki Szkliwione, oraz Prosciutto i kremowy ser pleśniowy plastry gruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Margarynę roztopić na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cukier i kliny gruszki; gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Łyżka mieszanki gruszki do płytkiego naczynia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
GruszkaGruszka
3
Dodaj sok jabłkowy do patelni. Doprowadzić do wrzenia i gotować do zmniejszenia do 3 łyżki stołowe, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać masę gruszkową i podawać na ciepło z sorbetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
GruszkaGruszka

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn