Sorbet Pomarańczowy

Sorbet Pomarańczowy
Sorbet pomarańczowy może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka soku pomarańczowego, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet Pomarańczowy, Sorbet Pomarańczowy, oraz Sorbet Blood Orange dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 3 szklanki wody i cukru tylko do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia. Super.
3
Syrop cukrowy i sok pomarańczowy przetwarzać partiami w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać skórkę pomarańczową. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać mieszaninę do pojemnika zamrażarki maszyny do lodów o pojemności 1 galona i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
LódLód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn