Sorbet Mango-Kokosowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj sorbetu Mango-kokosowego. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mango, kokos, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sorbet Mango-Kokosowy, Sorbet Żurawinowy Mango, oraz Tort Sorbet Kokosowo-Ananasowy.
Instrukcje
Połącz kostkę mango, cukier, 1 łyżka soku z limonki i mleko kokosowe w blenderze; proces aż mieszanina będzie gładka, skrobanie boki w razie potrzeby.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta, aby uzyskać miękką konsystencję. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 2 godziny lub do twardości.
Każdą porcję posypać kokosem.