Sorbet Brzoskwiniowy Miętowy
Miętowy Sorbet brzoskwiniowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, gałązki mięty, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Minty Melon Sorbet, Miętowy Brzoskwiniowy Halibut, oraz Miętowa Sałatka Pszenno-brzoskwiniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 7 minut. Wyrzucić gałązki mięty.
Umieścić mieszaninę w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Wlać do miski, przykryć i schłodzić.
Schłodzoną mieszaninę wlać do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.